Βράζουμε τα καρότα με το κριθαράκι μέχρι να γίνουν. Έπειτα σε πιάτο χτυπάμε μερικές κουταλιές ταχίνι με λεμόνι και προσθέτουμε σιγά σιγά ζωμό (σαν να επρόκειτο για αβγολέμονο). Ρίχνουμε το μείγμα πίσω στην κατσαρόλα μαζί με λίγο αλάτι, το κάρδαμο και το σέλινο (ψιλοκομμένα) και τα πορτσίνι και αφήνουμε να πάρουν ακόμα μία-δυο βράσεις.
Υλικά:
καρότα
ταχίνι
λεμόνι
κριθαράκι
σέλινο
φρέσκο κάρδαμο
μανιτάρια πορτσίνι
No comments:
Post a Comment