Sunday 6 July 2014

πολύχρωμη τοματοσαλάτα


Τοματίνια διαφόρων χρωμάτων κομένα στην μέση πασπαλισμένα με μπλέ αλάτι περσίας, μείγμα καυτερών πιπεριών (βασικά κουτς-μπιμπέρ: βλ προηγούμενη συνταγή), λίγο φρέσκο δυόσμο και λίγη ρήγανι και περιχυμένα με λίγο ελαιόλαδο και τον χυμό από μισό λάιμ. Ό,τι πρέπει για να συνοδεύσει ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα..

Υλικά:
τοματίνια διαφόρων χρωμάτων
λίγος φρέσκος δυόσμος
μείγμα καυτερών πιπεριών (ή κουτς-μπιμπέρ)
λίγη ρήγανι
μισό λάιμ
μπλε αλάτι περσίας
ελαιόλαδο


No comments:

Post a Comment