μια δική μου εκδοχή Ινδικού ντάλ:
- τσιγαρίζω σε λαδάκι ψιλοκομμένο κρεμυδάκι, σκόρδο και ψιλοκομένο τζίντζερ σε μέτρια φωτιά
- χτυπάω στο γουδί μαραθόσπορο, κίμινο, κόλιανδρο, κάρδαμο, μοσχοσίταρο
- τα τσιγαρίζω και αυτά λιγάκι να βγάλουν άρωμα μαζί με πουλ-μπιμπέρ ή ινδικό τσίλι
- ρίχνω κόκκινες φακές και νερό
- προσθέτω κουρκουμά και λίγο αλάτι
σερβίρω με ψιλοκομμένο μαιντανό
No comments:
Post a Comment