Tuesday 17 October 2017

φθινοπωρινό burger perros




Έλεγκαντ πρόταση για το φετινό φθινόπωρο. Γλυκοπατάτες με την φλούδα τους στον φούρνο (15λεπτά περίπου σε αέρα και γκριλ) με λίγο ελαιόλαδο, κιτρινόριζα, καπνιστή πάπρικα, πουλ-μπιμπέρ και χοντρό αλάτι. Το μπέργκερ από κάτω προς το πάνω έχει: φρέσκια ρόκα ραντισμένη με σάλτσα σόγιας, αγγουράκι τουρσί, πράσινες καυτερές πιπεριές τουρσί, το μπιφτέκι και λίγο σιρόπι σφενδάμου. Μια τελευταία πινελιά είναι μερικές σταγόνες σάλτσας ταμπάσκο στις γλυκοπατάτες. 

Υλικά:
ψωμάκι
γλυκοπατάτες με την φλούδα της
ελαιόλαδο
αλάτι χοντρό
πουλ-μπιμπέρ
κιτρινόριζα
καπνιστή πάπρικα
μπιφτέκι από ανάμεικτο κιμά (μοσχάρι, χοιρινό)
σιρόπι σφενδάμου
σάλτσα σόγιας
φρέσκια ρόκα
αγγουράκι τουρσί
σάλτσα ταμπάσκο
πράσινες καυτερές πιπεριές τουρσί

No comments:

Post a Comment