Friday 27 May 2016

γκριλιάτα perros


Κόβουμε τα λαχανικά σε λωρίδες ή σε φέτες και αφήνουμε τα τοματίνια ολόκληρα. Σωτάρουμε καλά και από τις δύο πλευρές σε λίγο λάδι και αφήνουμε πάνω σε λίγο χαρτί για να φύγει το πολύ λάδι. Δεν θέλει ούτε αλάτι ούτε κανένα μπαχαρικό. Η σάλτσα στο κέντρο είναι ελαιόλαδο, λεμόνι, λίγη σάλτσα σόγιας και μέλι. Προσοχή: δεν θελει πολύ σάλτσα.. πέρνει κανείς τα λαχανικά και τα βουτάει από την μία άκρη ίσα ίσα στην σάλτσα - αυτό αρκεί.

Υλικά
κολοκυθάκια
μελιτζάνες
καρότα
τομάτίνια
ελαιόλαδο
λεμόνι
σάλτσα σόγιας
μέλι

No comments:

Post a Comment