Thursday 5 November 2015

Σαλάτα κρεμμύδι-ακτινίδιο



Ιδιαίτερη σαλάτα για να συνοδεύει ιδιαίτερα γεύματα. Φέτες ακτινίδιο με φέτες κρεμμύδι, πασπαλισμένες με λίγη ακατέργαστη καστανή ζάχαρη, ελάχιστο αλάτι και χοντροσπαμένο μαύρο και ροζ πιπέρι. Τα υλικά πρέπει να ανακατευτούν καλά και να αφεθούν μερικά λεπτά ώστε να μαλακώσει και να γλυκάνει λίγο το κρεμμύδι.

Υλικά:
ένα κρεμμύδι μεγάλο ξερό
δύο ακτινίδια
μαύρο πιπέρι βιετνάμ άκοπο
ρόζ πιπέρι άκοπο
ακατέργαστη καστανή ζάχαρη
ελάχιστο αλάτι

No comments:

Post a Comment