Sunday 27 April 2014

πολύχρωμο μυλοκόπι


Το μυλοκόπι πλύθηκε, καθαρίστηκε και μπήκε στην γάστρα μαζί με τα χονδροκομμένα λαχανικά. Έπειτα πασπάλισα με αρκετό σπασμένο χοντρό πιπέρι, ανθό αλατιού, δενδρολίβανο, λίγη ρήγανι και ράντισα με ελαιόλαδο και τον χυμό από ένα λεμόνι. Την γάστρα την κάλυψα με αλουμινόχαρτο (ελλείψει καπακιού) στο οποίο έκανα και μερικές τρύπες. Θέλει περίπου μια ώρα ψήσιμο στους 170.

Υλικά
1 μυλοκόπι
κολοκυθάκια
καρότα
1 κρεμμύδι
τομάτες
πιπεριές πράσινες
δενδρολίβανο
πιπέρι μαύρο χοντρό
αλάτι ανθός
ρήγανι
ελαιόλαδο
χυμός από ένα λεμόνι

No comments:

Post a Comment