Thursday 13 March 2014

Πράσινες τηγανιτές τομάτες


Εκτός από το να δώσει κανείς το ονομά τους σε ταινία μπορεί και να τις φάει.. Για την εν λόγω εκτέλεση πήρα ροδέλες από σφιχτές πράσινες τομάτες, τις αλάτισα με ανθό, τις αλεύρωσα και τις τηγάνισα σε ελαιόλαδο. Τις τομάτες τις αρωμάτισα στο τέλος με ψιλοκομμένο φρέσκο κάρδαμο, μαύρο πιπέρι και φρέσκο κόλιανδρο.

Υλικά:
Πράσινες τομάτες
αλάτι ανθό
λίγο αλεύρι
φρέσκο κάρδαμο
φρέσκο κόλιανδρο
φρεσκοτριμένο μαύρο πιπέρι
ελαιόλαδο

No comments:

Post a Comment